fbpx
Τηλεματική – Λογισμικό Κεντήματος
Wavenet-vsafe

vSafe™ – Παρακολούθηση και διαχείριση αυτοκινήτου με GPS

Ανησυχείτε για την κλοπή του αυτοκινήτου σας?  Θέλετε να γνωρίζετε που βρίσκεται το αυτοκίνητό σας ανά πάσα χρονική στιγμή, και να έχετε τη δυνατότητα να το διαχειρίζεστε απομακρυσμένα? Κουραστήκατε να δίνετε άσκοπα χρήματα σε κακής ποιότητας GPS trackers? 

Η Wavenet έχει αναπτύξει το vSafe™, ένα προηγμένο σύστημα παρακολούθησης και διαχείρισης αυτοκινήτου με GPS. To vSafe™ δεν είναι ένας απλός συναγερμός, ούτε ένα απλό GPS παρακολούθησης με sms. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα  το οποίο θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας για ασφάλεια και διαχείριση του αυτοκινήτου σας. Εντοπίστε το αυτοκίνητό σας σε πραγματικό χρόνο, δείτε το ιστορικό των μετακινήσεων μέχρι και 6 μήνες πριν, ενημερωθείτε άμεσα και αποτρέψετε τυχόν κλοπή, μπλοκάρετε τον κινητήρα απομακρυσμένα σε περίπτωση κλοπης και ανακτήστε το όχημά σας. Με το σύστημα παρακολούθησης και διαχείρισης αυτοκινήτου vSafe™, θα έχετε πλήρη έλεγχο και ασφάλεια του αυτοκινήτου σας από την άνεση του υπολογιστή, του tablet ή του smartphone σας.

WaveBus_safety_icon

Προστασία οχήματος με GPS

Live εντοπισμός στο χάρτη

Wavenet_Analytics

Αναλυτικό ιστορικό κίνησης για 6 μήνες

Έλεγχος οδηγικής συμπεριφοράς

Ειδοποιήσεις σε απόπειρα κλοπής​

Απομακρυσμένο μπλοκάρισμα κινητήρα

Προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή

Συμπεριλαμβάνεται δωρεάν κάρτα GPRS

Εύκολη παρακολούθηση και διαχείριση αυτοκινήτου με GPS μέσω του νέου σύστηματος vSafe™ της Wavenet

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Ειδική συσκευή τηλεματικής εγκαθίσταται στο αυτοκίνητό σας από το εξειδικευμένο προσωπικό μας ή από τεχνικό της επιλογής σας

Δεδομένα θέσης και άλλες πληροφορίες του οχήματος αποστέλλονται μέσω δικτύου GPRS στον server της Wavenet

Μέσω της υπηρεσίας vSafe™ έχετε πρόσβαση και διαχειρίζεστε το αυτοκίνητό σας από οπουδήποτε στον κόσμο

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Από οποιαδήποτε συσκευή

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο vSafe™ από οποιονδήποτε υπολογιστή, smartphone ή tablet

Wavenet_TeleDirector_Responsive_image_768x378

Από οπουδήποτε στον κόσμο

Με το vSafe™ μπορείτε να διαχειριστείτε το αυτοκίνητό σας από οπουδήποτε στον κόσμο

Το vSafe είναι κατάλληλο για όλα τα οχήματά σας

Συχνές Ερωτήσεις

 • Θα παρακολουθείτε το αυτοκίνητο ή τη μηχανή σας ζωντανά στο χάρτη 24 ώρες το 24ωρο
 • Θα ελέγχετε την οδηγική συμπεριφορά οικείων προσώπων
 • Θα επιθεωρείτε όλες τις διαδρομές που κάνατε το τελευταίο εξάμηνο με αναλυτικά στοιχεία
  όπως ταχύτητα, κατεύθυνση, στάσεις και πολλά άλλα
 • Θα ειδοποιείστε με sms ή/και email σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να κλέψει το όχημά σας
 • Σε περίπτωση κλοπής, θα μπορείτε να μπλοκάρετε τον κινητήρα ακινητοποιώντας το όχημα.

Ο συναγερμός μπορεί μέχρι ένα βαθμό να αποτρέψει την κλοπή αλλά δεν προσφέρει τίποτα αφού έχει κλαπεί το όχημα.

Με την ασφάλεια κλοπής, θα λάβετε την αποζημίωση μετά από αρκετούς μήνες, εφόσον δε βρεθεί μέχρι τότε κάποιο μέρος από το όχημά σας. Συχνά η αποζημίωση είναι μικρότερη της πραγματικής αξίας του οχήματός σας με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να αντικαταστήσετε το απολεσθέν.

Το vSafe δεν αποτρέπει απλά την κλοπή, αλλά σας βοηθά να ανακτήσετε το κλεμμένο όχημά σας, εφόσον μπορείτε να μπλοκάρετε τον κινητήρα και γνωρίζετε ακριβώς που βρίσκεται ακινητοποιημένο.

Το vSafe δεν προσφέρει απλά ασφάλεια αλλά προηγμένη διαχείριση του οχήματος.

Εγκαθιστώντας ένα GPS tracker με sms, θα μπορείτε να βλέπετε μόνο τη θέση του οχήματος σας στο χάρτη τη χρονική στιγμή που θα λαμβάνεται sms από τη συσκευή. Επιπλέον θα πρέπει να φορτώνετε χρήματα στην κάρτα κινητήτς τηλεφωνίας, και να χρεώνεστε για κάθε sms που αποστέλλετε. Αυτό σημαίνει υψηλό κόστος λειτουργίας, με ελάχιστη λειτουργικότητα.

Με το vSafe θα έχετε στη διάθεσή σας μία εύκολη στη χρήση και ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης, η οποία θα σας προσφέρει συνεχή παρακολούθηση στο χάρτη αλλά και πλήθος άλλων δυνατοτήτων.

Επιπλέον, η Wavenet αναλαμβάνει το κόστος κινητής τηλεφωνίας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το εάν ξεχάσατε να βάλετε κάρτα ανανέωσης, και εάν θα ακυρωθεί η σύνδεση σας με αποτέλεσμα να μην μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή την στιγμή που θα την χρειαστείτε.

Το κόστος του vSafe χωρίζεται στο κόστος της αρχικής εγκατάστασης, όπως και σε κάθε άλλο GPS tracker με sms ή συναγερμό με GPS, και στο κόστος της ετήσιας υπηρεσίας.

Δεδομένων των σημερινών χρεώσεων των καρτών κινητής τηλεφωνίας, το κόστος του vSafe είναι ανάλογο με αυτό ενός GPS tracker με sms ή ενός συναγερμού GPS. Βέβαια με το vSafe είστε σίγουροι ότι δε θα ξεπεράσετε το ετήσιο κόστος, κάτι που δεν ισχύει όταν χρησιμοποιείτε συσκευή με sms.

 • Γιατί έχουμε περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας.
 • Γιατί τα προϊόντα μας έχουν αναπτυχθεί εξ’ ολοκλήρου από εμάς. Έτσι μπορούμε να συνδυάσουμε ανταγωνιστικές τιμές με υψηλού επιπέδου προϊόντα.
 • Γιατί το προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες.
 • Γιατί οι πολιτικές μας είναι ξεκάθαρες χωρίς ψιλά γράμματα.

Με τη Wavenet τα πράγματα είναι απλά!

Έχουμε επιλέξει για εσάς τις πιο αξιόπιστες συσκευές τηλεματικής της αγοράς, αναλαμβάνουμε το κόστος κινητής τηλεφωνίας και σας προσφέρουμε ποιοτικά και εύκολα στη χρήση προϊόντα, με υψηλού επιπέδου υποστήριξη.

Εσείς απλά επικοινωνήστε μαζί μας ή με τον πλησιέστερο συνεργάτη της Wavenet και ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το vsafe, εύκολα και γρήγορα!

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να συζητήσουμε πως θα καλύψουμε καλύτερα τις ανάγκες σας