Λογισμικό κεντήματος

Το λογισμικό κεντήματος είναι ένας τύπος λογισμικού, το οποίο θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια κεντήματος όπως επίσης και γραμματοσειρές, τις οποίες στη συνέχεια μπορείτε να στείλετε εύκολα στην κεντητική μηχανή σας και να τα κεντήσετε. Ανήκει στην ευρύτερη κατηγορία των CAD (Computer Aided Design – Σχεδιασμός με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή) λογισμικών, και αποτελεί μία πολύ εξειδικευμένη μορφή αυτών. Η ανάπτυξη ενός λογισμικού κεντήματος είναι πολύ δύσκολη, και λίγες εταιρείες στον κόσμο έχουν πετύχει την ανάπτυξη τέτοιου λογισμικού, το οποίο να είναι εύχρηστο αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικό και με ισχυρά εργαλεία.

Σε συνεργασία με την Compucon, μία από τις πρώτες εταιρείες στον κόσμο οι οποίες ανέπτυξαν λογισμικό κεντήματος, η Wavenet σας προσφέρει μία γκάμα προϊόντων που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πανέμορφα σχέδια κεντήματος, καθώς και συλλογές έτοιμων σχεδίων, σχεδιασμένες από επαγγελματίες. Με την πολύχρονη εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού μας, είμαστε έτοιμοι να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, παρέχοντας σας ταυτόχρονα πλήρη εκπαίδευση και ολοκληρωμένη υποστήριξη.

Το EOS 3, είναι ένα καθαρά επαγγελματικό λογισμικό κεντήματος, το οποίο προσφέρει πανίσχυρα εργαλεία στους απαιτητικούς χρήστες. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Το Stitch & Sew v.2, είναι ένα ημί-επαγγελματικό λογισμικό, κατάλληλο για ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες του είδους, εύχρηστο αλλά με ισχυρά εργαλεία. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Οι συλλογές έτοιμων σχεδίων Stile Italiano και Embroidery Anthology 2, περιλαμβάνουν χιλιάδες σχέδια σε διάφορες κατηγορίες, έτοιμα για να τα κεντήσετε. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.