ΝΕΑ

15 posts

Νέα της Wavenet

Συμμετοχή της Wavenet στο Ερευνητικό Έργο In Compose for M&L CLUSTER

Στα πλαίσια του προγράμματος “ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ/ ΣΣΚ” της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας, 20 καινοτόμες επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, θα αναπτύξουν σε συνεργατικά σχήματα, 10 καινοτόμες λύσεις στον τομέα της έξυπνης, πράσινης κινητικότητας και των ψηφιακών logistics.

wavenet-tyxeros-klirosis-drift-day

Ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης του Drift Day

Ο κ. Παπαδόπουλος κέρδισε μία Ευρωπαϊκή συσκευή GPS tracker, από τις πιο αξιόπιστες στην αγορά, δωρεάν εγκατάσταση από το εξειδικευμένο προσωπικό της Wavenet, καθώς και δωρεάν πλήρες πακέτο συνδρομής παρακολούθησης vSafe™ για 1 έτος.

car-thief-vsafe-wavenet

Δεύτερη στις κλοπές αυτοκινήτων στην ΕΕ η Ελλάδα – Πως να προστατεύσουμε την περιουσία μας

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, η Ελλάδα είναι δεύτερη με 269 κλοπές ανά 100.000 κατοίκους. Τι μπορούμε όμως να κάνουμε για να προστατευθούμε από τον κίνδυνο κλοπής του αυτοκινήτου, της μηχανής ή οποιουδήποτε άλλου οχήματός μας, κάτι το οποίο είναι πλέον συχνό φαινόμενο στους Ελληνικούς δρόμους?

Η-Wavenet-στην-84-ΔΕΘ-TIf

Η Wavenet στην 84η ΔΕΘ

Σε συνεργασία με το Εθνικό κέντρο έρευνας και ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) καθώς και με το Ινστιτούτο μεταφορών (ΙΜΕΤ), θα παρουσιάσουμε όλες τις καινοτόμες λύσεις τηλεματικής της Wavenet

WaveBus-by-Wavenet

Επιδότηση 60% για αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ

Η Wavenet είναι έτοιμη, μέσω της συγκεκριμένης επιδότησης για ΚΤΕΛ, να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τον πλήρη εκσυγχρονισμό τους, μέσω πληθώρας προϊόντων και υπηρεσιών

Η Wavenet συμμετείχε στο 6ο Technology Forum

Στη διάρκεια του 6ου Technology Forum τα στελέχη της Wavenet είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και να πραγματοποιήσουν B2B meetings με επιχειρήσεις του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού.

Συμμετοχή της Wavenet στη συνάντηση εργασίας του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ “Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία”

Στη συνάντηση “Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στον τομέα της Πράσινης και Έξυπνης Κινητικότητας”, στην οποία προσκλήθηκαν 15 καινοτόμες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συζητήθηκαν οι τομείς προτεραιότητας στους οποίους θα μπορούσαν οι επιχειρήσεις από κοινού να διαμορφώσουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Ιδιαίτερα επιτυχημένη η συμμετοχή της Wavenet στο 1ο Motorshow Επαγγελματικού οχήματος 2019

Η παρουσίαση του νέων πακέτων διαχείρισης στόλου οχημάτων TeleDirector™ και TeleDirector™ lite της Wavenet συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον επαγγελματιών διαφόρων κλάδων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ολοκληρωμένες λύσεις παρακολούθησης οχημάτων αλλά και ανάλυσης ιστορικών δεδομένων.

Wavenet_TeleDirector_Responsive_image_768x378

Παρουσίαση των νέων προϊόντων TeleDirector και TeleDirector lite της Wavenet

Η Wavenet, αμιγώς Ελληνική εταιρεία ανάπτυξης προϊόντων τηλεματικής, μετά από προσεκτική μελέτη των αναγκών της σύγχρονης Ελληνικής επιχείρησης, έχει αναπτύξει τα εξειδικευμένα πακέτα διαχείρισης στόλου οχημάτων TeleDirector και TeleDirector lite.