Δελτία Τύπου

11 posts

Δελτία Τύπου της Wavenet

Περιγραφή του έργου In Compose for M&L Cluster

Ο Συνεργατικός Σχηματισμός Καινοτομίας (ΣΣΚ) για έξυπνες λύσεις Κινητικότητας και Logistics, αποτελεί την 1η προσπάθεια συνεργασίας διαφορετικών τύπων εμπλεκόμενων φορέων στον παραγωγικό κλάδο της Ελληνικής οικονομίας στους τομείς των Μεταφορών και των logistics.

Συμμετοχή της Wavenet στο Ερευνητικό Έργο In Compose for M&L CLUSTER

Στα πλαίσια του προγράμματος “ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ/ ΣΣΚ” της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας, 20 καινοτόμες επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, θα αναπτύξουν σε συνεργατικά σχήματα, 10 καινοτόμες λύσεις στον τομέα της έξυπνης, πράσινης κινητικότητας και των ψηφιακών logistics.

wavenet-tyxeros-klirosis-drift-day

Ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης του Drift Day

Ο κ. Παπαδόπουλος κέρδισε μία Ευρωπαϊκή συσκευή GPS tracker, από τις πιο αξιόπιστες στην αγορά, δωρεάν εγκατάσταση από το εξειδικευμένο προσωπικό της Wavenet, καθώς και δωρεάν πλήρες πακέτο συνδρομής παρακολούθησης vSafe™ για 1 έτος.

Ιδιαίτερα επιτυχημένη η συμμετοχή της Wavenet στο 1ο Motorshow Επαγγελματικού οχήματος 2019

Η παρουσίαση του νέων πακέτων διαχείρισης στόλου οχημάτων TeleDirector™ και TeleDirector™ lite της Wavenet συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον επαγγελματιών διαφόρων κλάδων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ολοκληρωμένες λύσεις παρακολούθησης οχημάτων αλλά και ανάλυσης ιστορικών δεδομένων.

Wavenet_TeleDirector_Responsive_image_768x378

Παρουσίαση των νέων προϊόντων TeleDirector και TeleDirector lite της Wavenet

Η Wavenet, αμιγώς Ελληνική εταιρεία ανάπτυξης προϊόντων τηλεματικής, μετά από προσεκτική μελέτη των αναγκών της σύγχρονης Ελληνικής επιχείρησης, έχει αναπτύξει τα εξειδικευμένα πακέτα διαχείρισης στόλου οχημάτων TeleDirector και TeleDirector lite.